€ 350.693,79 prijs excl. kosten

opp terrein339 m²

Nieuwbouwproject Oudegem (9200) - Oude Baan: Gesloten Bebouwing - lot 3

Ligging

Rustig gelegen op een boogscheut van Dendermonde en Aalst. Goede verbinding met het openbaar vervoer. De treinstopplaats zorgt voor een verbinding naar Gent, Antwerpen en Brussel. De lijn zorgt voor de verbinding tussen Dendermonde en Aalst via Gijzegem, Hofstade. De nabijheid van het centrum van Oudegem en het openbaar vervoer zorgen ervoor dat deze woning geschikt is voor jong en oud. 

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, garage, toilet, eet- en zitruimte, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers, dressing en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 418.427,87.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Oudegem voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.