€ 350.693,79 prijs excl. kosten

opp terrein339 m²

Nieuwbouwproject Oudegem (9200) - Oude Baan: Gesloten Bebouwing - lot 3

Nieuw te bouwen gesloten bebouwing op mooi perceel bouwgrond. Goede zuid-west oriëntatie. Oppervlakte perceel 339 m².

Ligging

Rustig gelegen op een boogscheut van Dendermonde en Aalst. Goede verbinding met het openbaar vervoer. De treinstopplaats zorgt voor een verbinding naar Gent, Antwerpen en Brussel. De lijn zorgt voor de verbinding tussen Dendermonde en Aalst via Gijzegem, Hofstade. De nabijheid van het centrum van Oudegem en het openbaar vervoer zorgen ervoor dat deze woning geschikt is voor jong en oud. 

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, garage, toilet, eet- en zitruimte, keuken en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer, 3 slaapkamers, dressing en een apart toilet. Architectuur en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 418.427,87.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Oudegem voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.