€ 436.054,76 prijs excl. kosten

opp terrein712 m²

Nieuwbouwproject Puurs-Sint-Amands (2870) - Hoek ten Eiken: Halfopen bebouwing lot 5

Nieuw te bouwen halfopen woning op een mooi, ruim perceel van 712m². Het terrein bevindt zich in Puurs, Hoek ten Eiken rechts van nr 37, ongeveer 2,5 km van centrum Puurs. Dit nieuwbouwproject heeft een zeer centrale ligging nabij de N16 die Mechelen met Sint-Niklaas verbindt, de A12 die Brussel met Antwerpen verbindt en de N17 die de connectie met Dendermonde maakt. Het station van Puurs ligt op minder dan 10 minuten fietsen en biedt rechtstreekse treinen aan richting Antwerpen, Mechelen, Leuven en Sint-Niklaas.

Vind een uitlaatklep in de plaatselijke tennis-, padel-, petanque-, crossfit- of turn faciliteiten of in sportcomplex De Schans. Daarnaast kan u op zoek naar de rust via de mooie wandel- en fietsmogelijkheden in onder meer Liezele Broek, de Poortersbossen en Park Fort Liezele.

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers inkom, toilet, eet-en zithoek, keuken en berging. Op de verdieping bevindt zich een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30-S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak): € 513.186,57

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. Wij stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Puurs voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in