€ 436.054,76 prijs excl. kosten

opp terrein712 m²

Nieuwbouwproject Puurs-Sint-Amands (2870) - Hoek ten Eiken: Halfopen bebouwing lot 5

Ligging

Nieuw te bouwen halfopen woning (3-gevels) op een mooi perceel bouwgrond met opp. 712m². Het terrein bevindt zich in Puurs, Hoek ten Eiken rechts van nr 37, ongeveer 2,5 km van centrum Puurs. De N16 ligt vlakbij waardoor enerzijds Sint-Niklaas en anderzijds Antwerpen en Brussel vlot bereikbaar zijn.

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers inkom, toilet, eet-en zithoek, keuken en berging. Op de verdieping bevindt zich een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Max. E30-S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 513.186,57

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. Wij stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Puurs voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak, bel 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in