€ 377.109,72 prijs excl. kosten

opp terrein578 m²

Nieuwbouwproject Zelzate (9060) Eikelstraat: Half open bebouwing - lot 4

Het perceel is gelegen te Eikelstraat links van huisnr. 34A, 9060 Zelzate en heeft een oppervlakte van 578m². Deze oppervlakte bestaat uit lot 4 met een oppervlakte van 459m² en lot 5 van 119m². Lot 5 is een doorgang naar achtergelegen percelen. De doorgang kan ook gebruikt worden voor een eventueel te bouwen garage in het achterste deel van de tuinzone. De tuin heeft een westelijke oriëntatie en baadt dus vanaf de middag in de zon.

Hoewel het inrijden van de straat weinig uitnodigend is wegens de beperkte breedte, loont het absoluut de moeite verder in de straat uw bouwplaats te gaan verkennen. Hier vindt u plots een weids en landelijk uitzicht met weiden en akkerlanden in een verkeersarme doodlopende straat.

Het centrum is vlot bereikbaar en u hebt maar een paar minuutjes nodig om de R4 en/of E34 op te rijden, maar toch ver genoeg om geen geluidshinder te krijgen.

Zelzate is gelegen in het Vlaamse Polderland, grenst aan provinciehoofdstad Gent en ligt langs de waterweg Terneuzen - Gent. De gemeente organiseert jaarlijks verschillende evenementen, waaronder de Paasfoor, het Kerkconcert en Halfoogstfoor. Maar de bijzonderste feesten zijn de verbroederingsfeesten, waarbij de verbroedering tussen Zelzate en vier gemeenten, één uit Frankrijk, Italië, Duitsland en Zwitserland, wordt gevierd. De verbroederingsfeesten vinden elk jaar plaats in één van de vijf respectievelijke gemeenten en worden dus vijfjaarlijks in Zelzate georganiseerd.

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, bureau, toilet, eet- en zitruimte, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer en 3 slaapkamers. Tot slot beschikt de woning over een bergzolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 446.772,90.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Zelzate voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.