€ 377.109,72 prijs excl. kosten

opp terrein578 m²

Nieuwbouwproject Zelzate (9060) Eikelstraat: Half open bebouwing - lot 4

Ligging

Het perceel is gelegen te Eikelstraat links van huisnr. 34A, 9060 Zelzate en heeft een oppervlakte van 578m². Deze oppervlakte bestaat uit lot 4 met een oppervlakte van 459m² en lot 5 van 119m². Lot 5 is een doorgang naar achtergelegen percelen. De doorgang kan ook gebruikt worden naar een eventueel te bouwen garage in het achterste deel van de tuinzone. De tuin heeft een westelijke oriëntatie.

Hoewel het inrijden van de straat weinig uitnodigend is wegens de beperkte breedte, loont het absoluut de moeite verder in de straat uw bouwplaats te gaan verkennen. Hier vindt u plots een weids en landelijk uitzicht met weiden en akkerlanden in een verkeersarme doodlopende straat.

Het centrum is vlot bereikbaar en u hebt maar een paar minuutjes nodig om de R4 en/of E34 op te rijden, maar toch ver genoeg om geen geluidshinder te krijgen.

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, bureau, toilet, eet- en zitruimte, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer en 3 slaapkamers. Tot slot beschikt de woning over een bergzolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 446.772,90.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Zelzate voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.