€ 395.383,66 prijs excl. kosten

opp terrein229 m²

Nieuwbouwproject Zingem (9750) - Frans Rigauxstraat: Gesloten bebouwing lot 2

Het perceel situeert zich in de gemeente Zingem gelegen tussen de Schelde en de N60, (deelgemeente van Kruisem).  Een dorp dichtbij de mooie heuvelachtige Zwalmstreek en op 20 minuten van Gent.  In Zingem heb je mooie wandel- en fietsroutes in o.a. het Wannenlappersbos en het kleinmeers- en grootmeers natuurdomein.

Het project in de Frans Rigeauxstraat is op wandelafstand van een Proxy Delhaize, voetbalveld KSK Zingem en het administratief centrum.

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkom, eet- en leefruimte, keuken, toilet en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en een badkamer voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning berdraagt inclusief alles kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 469.175,90.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Zingem voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Bart via 0478/30.57.72 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.