€ 440.556,06 prijs excl. kosten

opp terrein311 m²

Nieuwbouwwoning Pepingen (1670) - Neerstraat: Half open bebouwing - lot 5

Het mooie perceel van 311 m² is gelegen in het heuvelachtige Pajottenland in de driehoek Halle, Ninove en Edingen. De noordwestelijk georiënteerde tuin heeft prachtige vergezichten op het glooiende landschap. De omgeving biedt mogelijkheden te over voor een mooie wandeling of fietstocht in onder andere het bosreservaat of in Kasteelpark ter Rijst, een domein van 50 ha met waterpartijen en een 18de eeuws kasteel in classicistische stijl. Pepingen werd zelf opgenomen in de lijst van de 50 mooiste dorpen van Vlaanderen. 

Woning 

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, eethoek, leefruimte, bureauhoek, keuken en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers, en een apart toilet voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving (EPB). E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak): € 521.408,56.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Pepingen voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Luc via 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.