€ 445.829,82 prijs excl. kosten

opp terrein530 m²

Nieuwbouwwoning Verrebroek (9130) - Sluisstraat: Half open bebouwing - lot 4b/c

Dit ruime perceel van 530 m² voor een mooie half open bebouwing ligt in het hartje van Verrebroek. Het is gelegen nabij de E34 en heeft daardoor een vlotte connectie met zowel Antwerpen als de kust en geeft via de N451 uit op Sint-Niklaas. 

U kan zich sportief uitleven in de plaatselijke hockeyclub, een balletje trappen bij de lokale voetbalclub, uw racket afstoffen en de baan op gaan in de padelclub of baantjes trekken in Zwembad Kriekeputte, dat zich op minder dan 10 minuten van deze halfopen bebouwing bevindt. Kom tot rust op een ontspannende wandel- of fietstocht langs de Grote Geul of in natuurreservaat Drijdijck. Zin in een avondje uit? Dan heeft cultureel centrum De Verre waar u naar op zoek bent. 

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, open keuken, eet-, zithoek, berging en een technieken/fietsruimte. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, een polyvalente ruimte, een badkamer en een apart toilet voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak): € 525.624,10.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Verrebroek voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.