Qubo opteert voor BTW-eenheidstarief in de bouwsector

Aannemer, "Btw-verschil tussen nieuwbouw en renovatie is absurd", editie november 2016

Om als bedrijfsleider in de bouwsector steeds een zicht te hebben op nieuwe tendensen en evoluties, kun je verschillende paden bewandelen. Bart De Malsche van bouwbedrijf Qubo opteerde ervoor om te zetelen in het directiecomité van Bouwunie. Zo weet hij welke thema's over pakweg tien jaar hot zullen zijn, en kan hij zaken aankaarten die hij als pijnpunten ervaart, zoals het 21%-btw-tarief voor de nieuwbouw. Het vakblad Aannemer had een gesprek met deze ondernemer van de tweede generatie. 

ander nieuws

Sleutel-op-de-deur driegevelwoningen | De perfectie nabij

Ik ga bouwen, Sleutel-op-de-deur driegevelwoningen | De perfectie nabij, juni 2010 Jan en Marleen moesten niet lang nadenken wanneer we hen de vraag stelden wat ze vandaag anders zouden willen aan hun woning. "Niets eigenlijk. We vinden alles, op een paar details na, perfect". Een compliment voor de firma Qubo woningbouw uit Hamme, waarmee Jan en Marleen vijf jaar geleden in zee gingen.

Delen

Werfbezoek aan de eerste Energie+ woning in België in opbouw door Qubo

Magazine van Bouwunie, Betaalbaar en Energiezuinig Bouwen, nummer 5 - 2014 Bouwbedrijf Qubo leidde de leden van Bouwunie rond in hun Energie+ woning. Deze woning wekt meer energie op dan de woning verbruikt. De overschot aan energie kan mogelijks gebruikt worden voor het opladen van een elektrische wagen.

Delen