Klanttevredenheid voorop

Elk bouwproject is zowel voor u als voor ons uniek. Elke woning wordt individueel ontworpen volgens uw wensen en behoeften. Wij willen dat onze klanten niet enkel tevreden zijn bij de ingebruikname van hun woning maar ook na 10 of 20 jaar. Dan is het voor ons pas helemaal geslaagd. Hieronder delen enkele klanten hun ervaringen over een huis bouwen met bouwbedrijf Qubo.

Contacteer ons

Familie Sonneville

Familie Sonneville


"Na bijna 2 jaar vinden wij ons huis elke dag opnieuw de perfecte thuis en laten het niet na jullie als referentie aan te raden! "

Familie Coppye


"6 jaar geleden werden onze 4 appartementen opgeleverd. Nu nog kunnen wij rekenen op alle hulp en oplossingen vanwege Qubo. De dienst na verkoop verdient 11 op 10, en dit met een glimlach en steeds gratis. "

Familie Coppye

Familie Kamerbeek

Familie Kamerbeek


"Dankzij onze zoektocht wisten we al precies wat we wilden voordat we een architect gecontacteerd hadden: een speelse, landelijke woning met een authentieke uitstraling, verschillende volumes en originele details. Samen met technische knowhow en materiaalkennis van Qubo werden al die ideeën naar een comfortabel leefbare woning vertaald. "