Bouwen met Qubo

Heeft u al een eigen grond in uw bezit? Dan staat u alvast een stapje verder in het bouwproces. De zoektocht naar grond alsook het vooropstellen van een budget heeft u alvast achter de rug. U weet namelijk al perfect hoeveel budget u nog kan/wil besteden aan uw droomwoning en bent nu helemaal klaar om te starten met het ontwerp en realisatie van uw ideale bouwplan.

Het bouwproces van Qubo kunnen we opdelen in 3 fasen.

De voorbereidingsfase

1. Kennismaking

Aangenaam, wij zijn bouwbedrijf Qubo uit Hamme. Een goede samenwerking start natuurlijk met een goed gesprek. Onze bouwadviseurs willen u en uw familie in eerste instantie heel graag leren kennen tijdens een eerste gesprek. Aan de hand van vragen horen wij graag van u wat uw persoonlijke woon- leefcultuur is, uw stijl, uw voorkeur en uw verwachtingen.

2. Budget & voorontwerp

Van schetsen tot een voorontwerp. Samen met onze architecten geeft u vorm aan uw woning. Door een bijhorende gedetailleerde offerte krijgt u een exact beeld van het budget.

3. Technische beschrijving

Hou het overzicht over uw persoonlijk bouwproces dankzij het lastenboek. Elke bouwfase en elk materiaal staat er duidelijk in omschreven.

4. Aannemingsovereenkomst

Geen verrassingen of onvoorziene supplementen in de finale plannen, de offerte of het lastenboek. Het modelcontract van Bouwunie- Test Aankoop vormt de garantie.

5. Aanvraag dossier en uitvoeringsplannen

Uw bouwvergunning wordt ingediend en uw projectleider volgt deze voor u op. Tevens werkt hij alle technische details uit voor het uitvoeringsplan. Het uitvoeringsplan is de basis voor de werfleider.

 

De bouwfase

Na de voorbereidingsfase kan de start gegeven worden voor de bouw van uw woning op maat. Tijdens de gehele bouwfase houdt de werfleider de vinger aan de pols en brengt u steeds op de hoogte van de vooruitgang van de werken.

6. Ruwbouw winddicht

Het team van gespecialiseerde bouwvakkers beschikt over de nodige stielkennis. Zo kunnen wij u steeds de kwaliteit van uw woning verzekeren. Uw architect en werfleider volgen de werken op de voet.

7. Technieken

 Techniekers zoals elektricien en loodgieter voeren de vooraf vastgelegde werken uit.

8. Afwerking

Tot de finale afwerking van een woning behoren pleisterwerken, chapewerken, vloeren en binnen schrijnwerk. Onze veeleisendheid maakt hier het verschil.

 

Einde bouwperiode

9. Oplevering

Bent u klaar om te verhuizen naar uw nieuwe thuis? Samen met u, de architect en de werfleider doen we een allerlaatste check-up. Samen gaan we na of alles naar wens is uitgevoerd.

10. Service

Ook na de oplevering kunt u steeds bij Qubo terecht met vragen en opmerkingen.

Zoals u kunt lezen zorgen wij steeds voor een goede begeleiding gedurende het volledige bouwproces. Heeft u eigen grond en wil u graag uw bouwplannen bespreken tijdens een vrijblijvend gesprek? Neem hier contact met ons op of vraag uw gratis catalogus aan.