€ 322.000,00 prijs excl. kosten

opp terrein93 m²

Nieuwbouwappartement Hamme (9220) - Kaaistraat: Doorzonappartement - 32B/2

Met het gloednieuwe en tijdloze project Residenties DURMEDIJK wil Qubo het woonaanbod in het hartje van Hamme aanvullen met 18 appartementen in 4 door groen gescheiden eenheden. Het nieuwe appartementenproject heeft een kleinschalig karakter en biedt een interessante en geslaagde combinatie van comfortabel wonen met een elegante en doordachte architectuur! 

www.durmedijk.be

Het pittoreske Hamme vervult ieders wens. Met zijn bruisende centrum kent Hamme tal van mogelijkheden. Denk maar aan de vele winkels, de markt op zaterdagochtend, de gezellige restaurantjes aan de Schelde en de sfeervolle tearooms. Ook sportievelingen en cultuurliefhebbers kunnen hun gading vinden in sporthal Meulenbroek en CC Jan Tervaert. De gemeente biedt dus verschillende faciliteiten op maat van zowel jong en oud. 

Met Residenties Durmedijk woont u temidden dit alles en geniet u van het gemak en het goede leven. Ondanks het groene karakter van de gemeente én het nieuwe woonerf bent u tevens overal dichtbij. 

Gelijkvloers appartement

Uw appartement beschikt over een praktische inkomhal, apart toilet, eet-en zithoek, keuken, berging en 2 ruime slaapkamers. Daarnaast heeft u een eigen privétuin van wel 56m². Planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk (beperkte mate). Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een afwerking op maat.

Energiezuinig appartement

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving (EPB). Uw appartement heeft een E-peil van < 20. Hierdoor geniet u tevens een korting van 50% op de onroerende voorheffing! 

Prijs 

Prijs appartement 32B/2 inclusief ondergrondse garage en extra kelderberging: € 322.000,00 (excl. kosten)

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag dit nieuwe appartementenproject voor tijdens een persoonlijk gesprek. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.