€ 392.197,15 prijs excl. kosten

opp terrein239 m²

Nieuwbouwproject Hamme (9220) - Neerstraat: Gesloten bebouwing lot 5

Dit mooie perceel van 239m² situeert zich in de Neerstraat in Hamme. De bouwlocatie is zeer centraal gelegen. De verbindingswegen (E17 – N41) naar Antwerpen-Gent-Brussel bevinden zich slechts op 5 à 10 minuten. Evenals scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer, bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand. 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een praktische inkomhal, toilet, garage, een ruime eet-en zitplaats, een aparte bureauruimte en een mooie open keuken. Op de verdieping zijn een nachthal, een ruime badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers voorzien, waarvan 1 met dressing. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten 

De totaalprijs bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak)€ 465.894,51 

*inclusief notariskosten, registratierechten, ereloon architect en BTW. 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwwoning te Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.