€ 472.942,02 prijs excl. kosten

opp terrein416 m²

Nieuwbouwproject Aalst (9300) - Fonteinstraat: Open bebouwing

Open bebouwing gelegen te Aalst, Fonteinstraat op een boogscheut van het O.L.V.-Ziekenhuis. Het centrum is zeer vlot bereikbaar met de fiets alsook met het openbaar vervoer. Aalst heeft een ruim aanbod aan ontspannings- & shoppingsmogelijkheden. De waterliefhebber kan naar hartenlust zwemmen in het nieuwe zwembad “Aquatopia”, dat naast sportfaciliteiten ook voorzien is van een breed gamma aan waterglijbanen. Het stadspark biedt mogelijkheid tot rust en ontspanning met zijn vele wandelmogelijkheden en het gekende "Melkhuisje", waar je een biertje kunt proeven of een wafel eten. Daarnaast kunnen ervaren en minder ervaren sporters hun energie kwijt op onder andere de atletiekpiste, het voetbalveld, het basketbalveld, het padelveld of een van de verschillende visvijvers. De ideale uitlaatklep voor jong en oud. Dit perceel is een topper qua ligging en oriëntatie. Zeker het informeren waard.

Woning

Het eerste ontwerp op het gelijkvloers omvat inkomhal, toilet, eet- en zithoek, keuken, bijkeuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, berging en een apart toilet voorzien. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 558.360,96.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Aalst voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Luc via 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.