€ 363.178,38 prijs excl. kosten

opp terrein150 m²

Nieuwbouwproject Appels (9200) - Heidestraat: Gesloten bebouwing lot 4

Nieuw te bouwen gesloten bebouwing met zuidgerichtte tuin. Oppervlakte perceel bedraagt 150 m².

Ligging

Het perceel ligt in de Heidestraat te Appels. Gelegen op minder dan 10 min van het centrum van Dendermonde zowel met het openbaar vervoer als met de auto. In de naburige sporthal zijn er allerhande sporten te beoefenen. Wie graag wandelt of fiets kan langs de Schelde mooie routes uitstippelen. Wie liever baantjes trekt, kan in het zwembad Olympos aan zijn trekken komen. Wie houdt van cultuur zijn er voldoende mogelijkheden in Dendermonde (cultureel centrum, bibliotheek, cinema, …).

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, open keuken, eet-, zithoek en garage. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat een nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 397.822,19 (afbraak en heropbouw aan 6% BTW, mits vervulling van alle voorwaarden)

Indien u niet voldoet aan alle voorwaarden komt de prijs op € 436.248,94

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Appels voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.