€ 367.367,92 prijs excl. kosten

opp terrein150 m²

Nieuwbouwproject Appels (9200) - Heidestraat: Gesloten bebouwing lot 4

Het perceel situeert zich in de Heidestraat te Appels. Gelegen vlakbij de charmante dorpskern van deze Dendergemeente alsook op minder dan 10 minuten van het centrum van Dendermonde, zowel met de fiets, de auto als het openbaar vervoer.

In de naburige sporthal van Appels is er een breede waaier aan sporten te beoefenen. Gaande van balsporten, zoals zaal- en minivoetbal, basketbal, volleybal, korfbal en tennis tot zelfverdedigingssporten waaronder judo en karate tot artistieke sporten zoals dans en turnen. Wie liever baantjes trekt, kan in zwembad Olympos terecht voor zijn gekende sportfaciliteiten en waterglijbanen. Omringd door Schelde en Dender biedt de groene rand rond Appels oneindig veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Daarnaast betekent de vlotte bereikbaarheid van Dendermonde toegang tot het cultureel centrum, gezellige restaurants en bars, trendy shoppingmogelijkheden, een cinema, een uitgebreide stadsbibliotheek en ga zo maar door.

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, open keuken, eet-, zithoek en garage. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): €441.318,29.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Appels voor tijdens een persoonlijk gesprek. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Luc via 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.