€ 401.612,06 prijs excl. kosten

opp terrein244 m²

Nieuwbouwproject Sint-Gillis-Dendermonde (9200) - Olieslagerstraat: Gesloten bebouwing - lot 12

Sint-Gillis-Dendermonde is de grootste deelgemeente van Dendermonde, de bouwlocatie is rustig gelegen. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.  Goede treinverbinding Dendermonde-Brussel en Dendermonde-Gent is zeker een troef. Ook het ziekenhuis AZ Sint-Blasius en een Delhaize vindt u in de nabije buurt. 

Voor een avondje film hoeft u ook niet lang te zoeken. Cinema Albert is één van de oudste en gezelligste cinema’s van het land. Ook qua sportinfrastructuur mogen de sportvelden en sporthal in Sint-Gillis-Dendermonde zeker gezien worden. Daar spelen ze o.a. rugby, badminton, basketbal, basket voor minder validen, muurklimmen, dans, handbal, korfbal, taijiquan & wushu, tennis, squash, turnen, volleybal, yoga, zaal- en minivoetbal. Kortom: een toplocatie en voor ieder wat wils.

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken, garage en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, aparte toilet, 3 slaapkamers en een berging. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak) : € 478.228,26.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Sint-Gillis-Dendermonde voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Bart via 0478/30.57.72 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.