€ 445.224,13 prijs excl. kosten

opp terrein755 m²

Nieuwbouwproject Bazel (9150) - Hoogstraat: Halfopen bebouwing

 

Ligging

De bouwgrond is gelegen in Bazel, deelgemeente van Kruibeke. Bazel ligt het oosten van het Waasland, aan de linkerkant van de Schelde. Je kan met het veer overzetten naar Hemiksem en een trip maken met de waterbus naar Antwerpen. 

Uw toekomstige half open bebouwing ligt in de Hoogstraat, een rustige straat op wandelafstand van het centrum. Overtuig uzelf en geniet van het prachtige groene landschap achteraan.

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers inkom, toilet, eet-en zithoek, keuken en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning berdraagt incl. alles kosten*: € 524.296,38.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Bazel voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak bel 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.