€ 445.224,13 prijs excl. kosten

opp terrein755 m²

Nieuwbouwproject Bazel (9150) - Hoogstraat: Halfopen bebouwing

 

Dit mooi stuk bouwgrond van 755 m² is gelegen in Bazel, deelgemeente van Kruibeke. Bazel ligt het Oosten van het Waasland, aan de linker oever van de Schelde. De veerboot maakt eenvoudig overzetten naar Hemiksem en Hoboken mogelijk. Met de waterbus kan je een dagvullende trip maken naar Antwerpen en op deze manier het stadsverkeer vermijden. De groene rand aan de Schelde en de polders biedt oneindig veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Wie wilt, kan zijn overige energie nog kwijt in de plaatselijke sporthal, jeugdbeweging of met een bezoek aan het pas gerenoveerde Kasteel Wissekerke, de Getijdenmolen of de Graventoren.

Uw toekomstige half open bebouwing ligt in de Hoogstraat, een rustige straat op wandelafstand van het centrum. Overtuig uzelf en geniet van het prachtige groene landschap achteraan.

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers inkom, toilet, eet-en zithoek, keuken en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. Pastorie bouwstijl ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning berdraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak) : €524.296,38.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Bazel voor tijdens een persoonlijk gesprek. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Bart via 0478/30.57.72 of 052/499.599Of vul het formulier contacteer ons in.