€ 435.444,86 prijs excl. kosten

opp terrein479 m²

Nieuwbouwproject Rupelmonde (9150) - Filips de Stoutelaan: Halfopen bebouwing

Ligging

Nieuw te bouwen halfopenbebouwing in het hart van de gemeente Rupelmonde, deelgemeente van Kruibeke. Het biedt tal van recreatiemogelijkheden, zoals wandelen langs de Schelde, fietsen door de prachtige natuur en genieten van lokale gastronomie. Het perceel van 479 m² is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, ideaal voor wie op zoek is naar een veilige en aangename woonomgeving. Dankzij de goede bereikbaarheid en de nabijheid van belangrijke verkeerassen ben je snel in omliggende steden zoals Antwerpen en Brussel.

Woning

Het ontwerp omvat een inkomhal, berging, toilet, eet- en zithoek en een keuken. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 514.831,04.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Rupelmonde voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.