€ 409.144,82 prijs excl. kosten

opp terrein322 m²

Nieuwbouwproject Gavere - Asper (9890) - Hulstraat: Half open bebouwing - lot 5

 

!! LAATSTE KANS !!

U kan ongestoord genieten van de natuur en de nabijheid van de Schelde in deze heerlijke deelgemeente van Gavere. Het perceel heeft met zijn 322 m² een parchtig uitzicht over de velden en straalt pure rust uit.

Kleuter- en lagere scholen zijn daarnaast ook vlakbij. Het station van Zingem ligt slechts 1,5 km verderop. De oprit van de E17 bereikt u na een kwartiertje rijden en het station van Oudenaarde bevindt zich op 10 km. Gavere centrum is vlot te bereiken in 5 minuten.

Wedden dat bij verkenning van de omgeving deze u zal bekoren?

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, berging, toilet, eet- en zitplaats en een keuken. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een berging/technieken. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest. 

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 483.800,65

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Gavere voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.