€ 410.234,89 prijs excl. kosten

opp terrein322 m²

Nieuwbouwproject Gavere - Asper (9890) - Hulstraat: Half open bebouwing - lot 5

!! LAATSTE LOT !!

Ligging

U kan ongestoord genieten van de natuur en de nabijheid van de Schelde in deze heerlijke deelgemeente van Gavere. Het perceel heeft een parchtig uitzicht over de velden en straalt pure rust uit.

Kleuter- en lagere scholen zijn daarnaast ook vlakbij. Het station van Zingem ligt slechts 1,5 km verderop. De oprit van de E17 bereikt u na een kwartiertje rijden en het station van Oudenaarde bevindt zich op 10 km. Gavere centrum is vlot te bereiken in 5 minuten.

Wedden dat bij verkenning de omgeving u zal bekoren?

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, berging, toilet, eet- en zitplaats en een keuken. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een berging/technieken. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest. 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 485.119,64

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Gavere voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.