€ 559.119,52 prijs excl. kosten

opp terrein725 m²

Nieuwbouwproject Geraardsbergen (9506, Nieuwenhove) - Overraadstraat: Open bebouwing - lot 2

Ligging

Gelegen in de Overraadstraat (vroeger huisnr. 43) 9506 NIEUWENHOVE (GERAARDSBERGEN). 

Mooi landelijk gelegen stuk bouwgrond (tuin met zuidoriëntatie) met een prachtig uitgestrekt zicht op de Congoberg in Galmaarden waar Vlaamse trekpaarden kunnen grazen. 

De bouwgrond is gelegen aan de heuvelachtige en groene omgeving aan de Dendervallei waar het prachtig is om te wandelen en te fietsen.

Woning

Het ontwerp omvat een inkomhal, bureau, wasplaats, toilet, eet- en zitplaats en een keuken. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en technische berging. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 659.164,93.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Geraardsbergen voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Bart op 0478/30.57.72 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.