€ 381.095,37 prijs excl. kosten

opp terrein372 m²

Nieuwbouwproject Geraardsbergen (9506, Nieuwenhove) - Overraadstraat: Half open bebouwing - lot 3

Ligging

Gelegen in de Overraadstraat (vroeger huisnr. 43) 9506 NIEUWENHOVE (GERAARDSBERGEN). 

Mooi landelijk gelegen stuk bouwgrond (tuin met zuidoriëntatie) met een prachtig uitgestrekt zicht op de Congoberg in Galmaarden waar Vlaamse trekpaarden kunnen grazen. 

De bouwgrond is gelegen aan de heuvelachtige en groene omgeving aan de Dendervallei waar het prachtig is om te wandelen en te fietsen.

 

Woning

Het ontwerp omvat een inkomhal, berging, toilet, eet- en zitplaats en een keuken. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 416.257,02 (afbraak en heropbouw aan 6% BTW, mits vervulling van alle voorwaarden).

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u niet voldoet aan alle voorwaarden komt de prijs op € 452.286,32.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Geraardsbergen voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0478/30.57.72 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.