€ 385.794,37 prijs excl. kosten

opp terrein372 m²

Nieuwbouwproject Geraardsbergen (9506, Nieuwenhove) - Overraadstraat: Half open bebouwing - lot 3

Dit prachtige nieuwbouwproject is gelegen in de Overraadstraat (vroeger huisnr. 43) 9506 NIEUWENHOVE (GERAARDSBERGEN). 

Het is een mooi landelijk gelegen stuk bouwgrond, met ideale zuidoriëntatie en bovendien een prachtig uitgestrekt zicht op de Congoberg in Galmaarden waar fiere, Vlaamse trekpaarden kunnen grazen. 

Geraardsbergen is gekend in de wielerwereld omwille van de legendarische Muur van Geraardsbergen en biedt vele mogelijkheden voor wandelaars en fietsers aan de groene rand van de Dender en in het vlakbij gelegen Bos Nieuwenhove. Wie deze sportieve uitdagingen aandurft, heeft nadien een overheerlijke mattentaart verdiend. Het plaatselijke, jaarlijkse feest van Krakelingen en Tonnekensbrand werd door UNESCO erkend als Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. In Geraardsbergen valt dus steeds vanalles te beleven.

Woning

Het ontwerp omvat een inkomhal, berging, toilet, eet- en zitplaats en een keuken. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 457.972,11.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Geraardsbergen voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Bart via 0478/30.57.72 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.