€ 420.108,77 prijs excl. kosten

opp terrein341 m²

Nieuwbouwproject Grembergen (9200) - Oude Molenstraat: Halfopen bebouwing - lot 1

Ligging

Nieuw te bouwen halfopen woning (3-gevels) op een mooi perceel bouwgrond met opp. 341m². Het terrein ligt in de Oude Molenstraat 89A en bevindt zich op 1km van Grembergen centrum en 4,5km van de markt van Dendermonde. Scholen, Horeca, sportgelegenheden en openbaar vervoer zijn gegarandeerd in de buurt.

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, open keuken, eet-, zithoek en een berging/wasplaats. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 496.860,47.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Grembergen voor tijdens een persoonlijk gesprek. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.