€ 265.215,65 prijs excl. kosten

opp terrein255 m²

Nieuwbouwproject Hamme (9220) - Neerstraat: Halfopen bebouwing lot 4

Ligging

Hamme kenmerkt zich als een gemeente die centraal ligt tussen de driehoek Antwerpen – Gent –Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van de bouwlocatie. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, eet-en zitplaats, bureau, een keuken en aparte garage. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, apart toilet en 3 slaapkamers. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 453.123,24. (afbraak en heropbouw aan 6% BTW, mits vervulling van alle voorwaarden).

*inclusief notariskosten, registratierechten, ereloon architect en BTW.

Indien u niet voldoet aan alle voorwaarden komt de prijs op € 492.905,59.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwwoning te Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons via 0476/75.20.35 of info@qubo.be. Of vul het formulier contacteer ons in.