€ 383.366,45 prijs excl. kosten

opp terrein244 m²

Nieuwbouwproject Hamme (9220) - Evangeliestraat: Half open bebouwing - lot 11

Ligging

De bouwlocatie situeert zich in de Evangeliestraat, (zijstraat 'Brouwerij Van Den Berghestraat') een landelijk gelegen bouwgrond te Hamme. Hamme kenmerkt zich als een gemeente die centraal ligt tussen de driehoek Antwerpen – Gent –Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van de bouwlocatie. Scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand.
 

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden (eventueel nog slaapkamer(s) met douchecel).

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 455.905,65.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten, die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0478/30.57.72 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.