€ 451.607,56 prijs excl. kosten

opp terrein1017 m²

Nieuwbouwproject Merchtem (1785) - Nieuwelaan: Halfopen bebouwing (lot 2)

Het perceel is gelegen in Brussegem, deelgemeente van Merchtem. Via de Brusselsesteenweg bent u op 15 minuten in Brussel, dat op 10 km afstand ligt.

De woning wordt gerealiseerd in een prachtig decor van 1.017 m² met zicht op de mooie vergezichten.

Stap langs boeiende landschappen en prachtige natuur en wandel zeker voorbij het Hunsbergbos of het Foeksenbos. Merchtem heeft verschillende lagere- en middelbare scholen en heeft twee historische watermolens. De internationaal gekende Koninklijke Steltenlopers van Merchtem beelden jaarlijks de overstroming van de Molenbeek uit, waardoor bewoners destijds enkel op stelten de dorpskom konden bereiken. 

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers inkom, toilet, eet-en zitplaats, keuken, berging en technieken/fietsen ruimte. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, een apart toilet en polyvalente ruimte. Tot slot kan de woning beschikken over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak): € 533.432,21

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Merchtem voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.