€ 413.453,99 prijs excl. kosten

opp terrein327 m²

Nieuwbouwproject Serskamp (Wichelen) (9260) - Biesakker: Halfopen bebouwing lot 1

Rustig gelegen stuk bouwgrond voor halfopen bebouwing in het groene Serskamp (Wichelen) in de Denderstreek en Scheldeland van de provincie Oost-Vlaanderen. Het is gelegen te midden van een prachtige wandel- en fietsstreek en mooie natuurgebieden “De Bergenmeerse en Kalkense Meersen” Ook voor de sportievelingen is er Sportpark De Circel. In de omgeving ligt ook een basisschool. Er is een goede verbinding met het openbaar vervoer, leuke horecagelegenheid en een aangenaam centrum die zorgen voor extra troeven om dit prachtig gelegen perceel te bekijken.

Woning

Het eerste ontwerp op het gelijkvloers omvat een inkomhal, toilet, eet- en zithoek, keuken en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet voorzien. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak): € 488.87,53.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Serskamp voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.