€ 426.153,83 prijs excl. kosten

opp terrein423 m²

Nieuwbouwwoning Wetteren (9230) - Westakkerstraat: Half open bebouwing lot 2

Nieuw te bouwen halfopen woning op een mooi perceel van 423m². Het terrein bevindt zich in Wetteren, Westakkerstraat 2, ongeveer 2,5 km van Wetteren Station, 2 km van Laarne centrum. Doorsteken naar de R4, E40 of E17 afhankelijk van uw bestemming kost even weinig tijd. Het station van Wetteren, dat zich op 10 minuten fietsen of 5 minuten met de auto bevindt, maakt een vlotte connectie met Dendermonde, Brussel en Gent.

Wie wilt, kan zich sportief uitleven in de tennisclub of een balletje trappen bij de lokale voetbalvereniging. Kom tot rust in natuurreservaat Ham of het gekende recreatiedomein Prullenbos of maak een uitstapje naar familiepark Harry Malter. Geniet van wijsheden uit het verleden in het Kasteel van Laarne, waar u daarna kan blijven tafelen en genieten van een culinair hoogstandje.

Woning

Het eerste ontwerp omvat op het gelijkvloers een inkom, toilet, eet-en zitplaats, keuken, wasplaats en berging. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet voorzien. Tot slot beschik de woning over een ruimte zolder met mogelijkheden. Uiteraard sijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning berdraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak) : € 503.321,81.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Wetteren voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.