Half open en gesloten bebouwing

Half open en gesloten bebouwing

Hier vindt u een kleine selectie aan inspiratieplannen voor half open en gesloten bebouwingen. Samen met u en de architect werken wij graag deze plannen verder uit tot uw persoonlijke voorkeur.


GB 30-10.49/190 CM

Moderne architectuur. De hoge glaspartijen in de gevel brengt veel daglicht in de woning, maar zorgt ook voor veel inkijk. Deze inkijk wordt hier vermeden door middel van een 'poort' in harmonie met de rest van de gevel. Alle slaapkamers hebben een wijd zicht op de tuin.

HO 45-7.47/251 CVG

Hedendaagse woning met 3 ruime slaapkamers. Dankzij verscheidene glaspartijen en een open indeling valt er veel natuurlijk licht binnen in de leefruimtes. In de bureau kan ongestoord gewerkt worden.

HO 35-7.50/168 CM

Moderne woning, voorzien van 4 slaapkamers en een grote, open keuken met zicht op de tuin. Er werd geopteerd voor grote ramen om de hele benedenverdieping te voorzien van voldoende daglicht. Ook de eetruimte kijkt uit op de tuin.

HO 39-7.00/150 KV

Het lange, smalle raam in de voorgevel geeft het huis een extra dimensie. Het grote hoekraam aan de tuinkant zorgt voor veel lichtinval in de ruime zithoek. Om het niveauverschil in de tuin op te vangen, werden zithoek en keuken iets lager ingepland, met een hoger plafond tot gevolg.

HO 35-6.48/144 F

Woning met een sobere, strakke gevel. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer uitgerust is met een eigen dressing. De badkamer heeft zowel een bad als een douche. De zolder biedt nog veel mogelijkheden en is te bereiken via een vaste trap.

HO 43-7.91/199 M

Gerieflijke woning met overdekte autostaanplaats. De buitenzijde werd met veel aandacht ontworpen en vormt een interessant geheel.

HO 45-8.00/191 L

De voorgevel is mooi in zijn eenvoud. Garagepoort en voordeur bestaan visueel uit één geheel. De kleine helling in de bouwgrond wordt opgevangen door enkele trappen in de inkomhal. De slaapkamer van de ouders werd voorzien van een praktische dressing.

BE 45-5.91/211 CVG

Deze klassieke woning is lang en smal maar herbergt heel veel ruimtes. De keuken, eet- en zithoek vormen samen een open geheel. De tuinsas die over de hele lengte van de woning loopt, is een speciaal element in deze woning. Op de eerste verdieping zijn er 2 kinderkamers en op de tweede verdieping de slaapkamer voor de ouders en de zolder.

HO 45-10.00/240 KC

De ruime garage biedt ook heel wat bergruimte voor auto, enkele fietsen en sportmateriaal. De berging is toegankelijk vanuit de inkom en vanuit de keuken en biedt een uitweg richting de tuin.

GB 35-9.84/189 S

Ruime woning met 3 slaapkamers en een grote garage die nog plaats heeft voor het opbergen van fietsen. Eenvoudige, leuk opgebouwde gevel met een klassieke portiek in blauwe hardsteen. Een ruime eethoek met open keuken geeft zicht op de tuin.