Half open en gesloten bebouwing

Half open en gesloten bebouwing

Hier vindt u een kleine selectie aan voorbeeldplannen voor half open en gesloten bebouwingen. Samen met u en de architect werken wij graag deze plannen verder uit tot uw persoonlijke voorkeur.


HO 45-7.00/182 S

Ruime eengezinswoning. Grote glaspartijen aan de tuinkant zorgen voor veel lichtinval in de open leefruimte en een mooi uitzicht op de tuin. Ook de master bedroom is voorzien van grote ramen die een ruim en licht gevoel geven.

HO 45-11.50/210 P

Een blikvanger in de voorgevel is het grote ronde raam dat vanuit het ruime bureau zicht geeft op de oprit. Door de trap centraal in de leefruimte te plaatsen, doet hij dienst als een soort scheidingswand. De garage met brede poort biedt ook nog voldoende ruimte voor enkele fietsen.

HO 30-8.70/183 S

Stijlvolle woning met strakke vormgeving. Er heerst een heel ruim gevoel binnenin, mede dankzij de grote glaspartijen. Er is ook een grote, ruime leefruimte met open keuken. Vanuit de praktijkruimte heeft men contact met de straat.

HO 35-6.90/152 KV

Ruime, halfopen bebouwing met 3 slaapkamers. Op de bovenverdieping is er de mogelijkheid om een vaste trap naar de zolder te plaatsen, waardoor nog extra bewoonbare oppervlakte kan worden bij verkregen.

HO 40-8.50/165 KV

Eenvoudige, praktische indeling met 4 slaapkamers, badkamer en afzonderlijk toilet op de eerste verdieping. Ook is er de mogelijkheid tot het volledig inrichten van een zolderruimte met vaste trap.

HO 45-7.80/179 CVG

Hedendaagse halfopen bebouwing met open leefruimtes. Het kamershoge raam in de eethoek zorgt voor een prachtige lichtinval. Tijdloze vormgeving met klasse.

HO 45-7.00/169 L

Hedendaagse woning met zadeldak gecombineerd met een sobere stijlvolle gevel. Het hoekraam zorgt voor een ruim en licht gevoel in de zithoek. De eethoek en de keuken werden ietwat los van de zithoek ingericht.

HO 45-7.69/160 CVG

Hedendaagse woning met kamers onder dak met grote, open leefruimtes die baden in het licht. Deze woning beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer met zowel bad als inloopdouche. De slaapkamer van de beschikt tevens over een handige dressing.

GB 26-8.50/152 P

Moderne woning met 3 slaapkamers. Ondanks dat het een gesloten bebouwing is, zijn alle kamers voorzien van natuurlijk daglicht. De vide die de inkomhal met de nachthal verbindt, wordt natuurlijk verlicht door de verticale ramenstrook in de voorgevel.

HO 45-8.00/182 CVG

Trendy woning, gebouwd op een helling. De openheid in eethoek, zithoek en keuken creëert een groter ruimte gevoel. Op de bovenverdieping bevindt zich een groot bureau.