opp terrein372 m²

Nieuw verkaveling: Geraardsbergen Overraadstraat

De bouwlocatie situeert zich in de Overraadstraat in Geraardsbergen met een oppervlakte van 372 m². De bouwgronden zijn gelegen aan de heuvelachtige en groene omgeving van de Dendervallei. De percelen hebben een tuin met zuidorientatie en bieden een mooi uitzicht op de Congoberg in Galmaarden waar fiere, Vlaamse trekpaarden kunnen grazen. Geraardsbergen is gekend in de wielerwereld omwille van de legendarische Muur van Geraardsbergen en biedt vele mogelijkheden voor wandelaars en fietsers aan de groene rand van de Dender en in het vlakbij gelegen Bos Nieuwenhove. Wie deze sportieve uitdagingen aandurft, heeft nadien een overheerlijke mattentaart verdiend. Het plaatselijke, jaarlijkse feest van Krakelingen en Tonnekensbrand werd door UNESCO erkend als Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. In Geraardsbergen valt dus steeds vanalles te beleven.

Woningen

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers. Tot slot beschikken de half open bebouwingen ook over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Plannen en prijzen

Bekijk alvast de woning op lot 3.

Neem contact op met bouwadviseur Bart voor beschikbaarheid. 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Geraardsbergen voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Bart via 0478/30.57.72 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.