opp terrein372 m²

Nieuw verkaveling: Geraardsbergen Overraadstraat

 

Ligging

De bouwlocatie situeert zich in de Overraadstraat in Geraardsbergen. De bouwgronden zijn gelegen aan de heuvelachtige en groene omgeving van de Dendervallei waar het prachtig is om te wandelen en te fietsen. De percelen hebben een tuin met zuidorientatie en bieden een mooi uitzicht op de Congoberg in Galmaarden waar Vlaamse trekpaarden kunnen grazen. 
 

 

Woningen

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers. Tot slot beschikken de half open bebouwingen ook over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Plannen en prijzen

Bekijk alvast de woningen op lot 1 en lot 3.

Neem contact op met bouwadviseur Bart voor beschikbaarheid. 

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Geraardsbergen voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0478/30.57.72 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.