opp terrein0 m²

Nieuw verkaveling: Hamme Zuybroekstraat - Neerstraat

Deze mooie percerelen situeren zich in de Zuybroekstraat - Neerstraat in Hamme. De bouwlocatie is zeer centraal gelegen. De verbindingswegen (E17 – N41) naar Antwerpen-Gent-Brussel bevinden zich slechts op 5 à 10 minuten. Evenals scholen, winkels en voorzieningen voor openbaar vervoer, bevinden zich allen binnen wandel- of fietsafstand. 

Kortom, Hamme is een vlot bereikbare en complete gemeente, waar Qubo u graag bijstaat in het bouwen van uw (t)huis.

Woningen

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Plannen en prijzen

Bekijk alvast de woningen op lot 1 en lot 4 en lot 5.

Neem contact op met bouwadviseur Jurgen voor beschikbaarheid. 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contaceer onze bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.