€ 387.419,55 prijs excl. kosten

opp terrein401 m²

Nieuwbouwproject Baasrode (9200) - Provinciale Baan: Halfopen bebouwing lot 1

Halfopen bebouwing op mooi perceel grond van 401m², gelegen aan een goede verbindingsweg tussen Dendermonde, Antwerpen en Brussel. De locatie biedt prachtige wandelmogelijkheden langsheen de Schelde, ideaal voor de natuurliefhebbers onder ons! 

Op een boogscheut van de iconische stoomtrein Baasrode – Puurs, waar je een tripje met de trein met de (klein)kinderen kan maken, zeker de moeite waard. Dendermonde biedt nog talloze ontspannings- en shoppingsmogelijkheden. De locatie is perfect voor een actief gezin. 

Woning

Het eerste ontwerp op het gelijkvloers omvat inkomhal, toilet, eet- en zithoek, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer en 3 slaapkamers voorzien. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): €460.557,65

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Baasrode voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Luc via 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.