€ 444.007,64 prijs excl. kosten

opp terrein547 m²

Nieuwbouwproject Mariekerke (2880) - Weertstraat: Halfopen bebouwing

Nieuw te bouwen halfopen woning op een mooi perceel bouwgrond met een oppervlakte van 547m². Het terrein bevindt zich in Mariekerke, ongeveer 5 km van Bornemstation en 7 km van Buggenhout station. De N16 is dan ook vlot bereikbaar richting A12 die Antwerpen met Brussel verbindt.

Mariekerke is een charmant en rustig vissersdorp gelegen aan de kronkelende Schelde, vlakbij Sint-Amands en Branst. De historische link met de visserij blijft tot op de dag van vandaag nog steeds voelbaar in het lokale Scheepvaartmuseum en op het jaarlijks georganiseerde Palingfestival en Vis en Folklore festival alsook op het vijfjaarlijkse Passiespel. De Scheldedijk met zijn groen landschap voorziet u van rustgevende wandel- en fietstochten en biedt via Mariekerkeveer eenvoudig toegang tot buurgemeente Moerzeke. Wist u dat u daar sneller geraakt met de fiets dan met de auto? Daarbovenop heeft Mariekerke een idyllische kerk die omwille van zijn dakstructuur, de structuur van een omgekeerde houten vissersboot, een prachtige akoestiek heeft en vandaag de dag wordt gebruikt als evenementenlocatie.

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkom, toilet, open keuken, leefruimte en een berging op het gelijkvloers. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maar steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak): € 523.197,33.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Mariekerke voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Rudy via 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.