€ 441.298,64 prijs excl. kosten

opp terrein547 m²

Nieuwbouwproject Mariekerke (2880) - Weertstraat: Halfopen bebouwing

Ligging

Nieuw te bouwen halfopen woning op een mooi perceel bouwgrond met opp. 547,30m². Het terrein bevindt zich in Mariekerke, ongeveer 5 km van Bornemstation en 7 km van Buggenhout station. De N16 is dan ook vlot bereikbaar richting A12 die Antwerpen met Brussel verbindt.

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkom, toilet, open keuken, leefruimte en een berging op het gelijkvloers. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers en een badkamer. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maar steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 522.055,60.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Mariekerke voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of een afspraak bel 0467/00.31.16 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.