€ 391.326,42 prijs excl. kosten

opp terrein263 m²

Nieuwbouwproject Hamme (9220) - Evangeliestraat: Half open bebouwing lot 5

De bouwlocatie situeert zich in de Evangeliestraat, (zijstraat 'Brouwerij Van Den Berghestraat') een landelijk gelegen bouwgrond te Hamme. Hamme kenmerkt zich als een gemeente die centraal ligt tussen de driehoek Antwerpen – Gent – Brussel. De verbindingswegen (E17 – N41) naar deze steden bevinden zich op 5 à 10 minuten van deze mooie verkaveling. 

Dit prachtige nieuwbouwproject is gelegen op een boogscheut van ontspanningsmogelijkheden waaronder atletiek, rugby, mountainbike, vissen, padel, voetbal, het openluchtzwembad en de sporthal Meulenbroek. Door de nabijheid van de Durme en de bijhorende groene rand is een ontspannende fietstocht of een rustgevende wandeling steeds een optie. Daarnaast biedt de nabijheid van het centrum van Hamme ook alle voordelen die daarmee gepaard gaan, zoals grootwarenhuizen, lagere- en middelbare scholen, aangelegde groene parken, gezellige restaurants en bars met prachtige uitzichten om gezellig te tafelen en ga zo maar door. 

Kortom, Hamme is een vlot bereikbare en complete gemeente, waar Qubo u graag bijstaat in het bouwen van uw (t)huis.

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, open keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, aparte toilet en 3 slaapkamers. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen volgens uw smaak): €466.498,04.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Hamme voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Bart via 0478/30.57.72 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.