€ 368.812,30 prijs excl. kosten

opp terrein235 m²

Nieuwbouwproject Lebbeke (9280) - Grote Snijdersstraat: Half open bebouwing

Rustig gelegen en Oost georiënteerd perceel van 235 m² geschikt voor halfopen bebouwing. Net buiten het centrum. Vanaf hier is het treinstation van Lebbeke vlot bereikbaar. Brussel en Antwerpen zijn ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Lebbeke is een bruisende gemeente en beschikt over verschillende sportclubs, een cultureel centrum (De Biekorf), openbare bibliotheek, zwembad, verschillende kleuter- & basisscholen en houdt iedere fietsliefhebber zoet met zijn fietsroute Denderende Steden. Andere zoetigheden die deze Dendergemeente typeren, zijn de chocolade van Barry Callebout en de peperkoek van Vondelmolen. Kortom: een locatie met voor ieder wat wils.

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. Pastorie bouwstijl ook mogelijk, prijs op aanvraag.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 437.953,19.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Lebbeke voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Luc via 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.