€ 363.812,30 prijs excl. kosten

opp terrein235 m²

Nieuwbouwproject Lebbeke (9280) - Grote Snijdersstraat: Half open bebouwing

Nieuw te bouwen gesloten bebouwing op mooi perceel bouwgrond (10 m straatbreedte). Oppervlakte perceel 235 m².

Ligging

Grote Snijdersstraat links naast nr. 33 te 9280 Lebbeke. 

Rustig gelegen, oost georiënteerd perceel geschikt voor halfopen bebouwing met een oppervlakte van 235 m². Net buiten het centrum. Goede bereikbaarheid van het treinstation Lebbeke. Brussel en Antwerpen zijn ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Lebbeke is een bruisende gemeente en beschikt over verschillende sportclubs, een cultureel centrum (De Biekorf), openbare bibliotheek, zwembad, verschillende kleuter- & basisscholen. Kortom: een locatie met voor ieder wat wils.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, keuken en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing. Architectuur en afwerking op maat.

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 432.456,98.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Lebbeke voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.