€ 368.812,30 prijs excl. kosten

opp terrein235 m²

Nieuwbouwproject Lebbeke (9280) - Grote Snijdersstraat: Half open bebouwing

Ligging

Grote Snijdersstraat links naast nr. 33 te 9280 Lebbeke. 

Rustig gelegen, oost georiënteerd perceel geschikt voor halfopen bebouwing met een oppervlakte van 235 m². Net buiten het centrum. Goede bereikbaarheid van het treinstation Lebbeke. Brussel en Antwerpen zijn ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Lebbeke is een bruisende gemeente en beschikt over verschillende sportclubs, een cultureel centrum (De Biekorf), openbare bibliotheek, zwembad, verschillende kleuter- & basisscholen. Kortom: een locatie met voor ieder wat wils.

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 437.953,19.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Lebbeke voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.