€ 395.516,08 prijs excl. kosten

opp terrein352 m²

Nieuwbouwwoning Erpe-Mere (9420) - Oostdorpstraat: Halfopen bebouwing - lot 1

Dit mooie stuk bouwgrond van 352 m² is zeer centraal gelegen en heeft een goede oriëntatie. De tuin van deze halfopen bebouwing is zuidoost georiënteerd. Het perceel ligt daarenboven in een rustige en groene omgeving en toch op geringe afstand van de oprit van de E40. Het sportcentrum Steenberg en Bava zijn gemakkelijk bereikbaar. Alle voorzieningen (slager, postkantoor, basisschool, grootwarenhuis, …) zijn in de onmiddellijke omgeving. Wie graag een vis aan de haak slaat, kan dit doen in de visvijvers in de buurt. 

Woning

Het eerste ontwerp op het gelijkvloers omvat inkomhal, toilet, eet- en zithoek, bureauhoek, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkeheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieprestatieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 469.207,26

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Erpe-Mere voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Luc via 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.