€ 395.516,08 prijs excl. kosten

opp terrein352 m²

Nieuwbouwwoning Erpe-Mere (9420) - Oostdorpstraat: Halfopen bebouwing - lot 1

Ligging

Het perceel is zeer centraal gelegen en heeft een goede oriëntatie. De tuin van deze halfopen bebouwing is zuidoost georiënteerd. Het perceel ligt eveneens in een rustige en groene omgeving en toch op geringe afstand van de oprit van de E40.

Het sportcentrum Steenberg en Bava zijn gemakkelijk bereikbaar. Alle voorzieningen (slager, postkantoor, basisschool, grootwarenhuis, …) zijn in de onmiddellijke omgeving. Wie graag een vis aan de haak slaat, kan dit doen in de visvijvers in de buurt. 

 

Woning

Het eerste ontwerp op het gelijkvloers omvat inkomhal, toilet, eet- en zithoek, bureauhoek, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet voorzien. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat. 

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 469.207,26

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met méér dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag deze nieuwbouwwoning te Erpe-Mere voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer ons via 0473/92.77.89 of info@qubo.be. Of vul het formulier contacteer ons in.