€ 388.207,91 prijs excl. kosten

opp terrein352 m²

Nieuwbouwproject Erpe-Mere (9420) - Oostdorpstraat: Halfopen bebouwing - lot 1

 

Ligging

Centraal gelegen project waarvan de tuin van deze halfopen bebouwing zuidoost georiënteerd is. Het perceel ligt in een rustige en groene omgeving. Op geringe afstand van de oprit van de E40. Het sportcentrum Steenberg en Bava zijn gemakkelijk bereikbaar. Alle voorzieningen (slager, postkantoor, basisschool, grootwarenhuis, …) zijn in de onmiddellijke omgeving. Wie graag een vis aan de haak slaat, kan dit doen in de visvijvers in de buurt. Aanpassingen aan het plan zijn nog mogelijk.

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zithoek, bureauhoek, keuken en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer, 3 slaapkamers en een apart toilet. Architactuur en afwerking op maat. 

Zolder

Ruime zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 461.059,36

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Erpe-Mere voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.