€ 420.201,35 prijs excl. kosten

opp terrein479 m²

Nieuwbouwproject Haaltert (9450) - Vijverputstraat: Half open bebouwing - lot 2

Ligging

Moderne nieuwbouw gelegen nabij het centrum van Haaltert en Kerksken. Goede verbinding met het openbaar vervoer. Bussen rijden naar Aalst. Van het station Ede is er een rechtstreekse treinverbinding naar Brussel en Gent Sint-Pieters.

Het terrein is gelegen op 4,4 km van de oprit van de E40 te Erpe-Mere. Het centrum van Haaltert is 2 km verwijderd. Hier vind je voldoende mogelijkheden om de dagdagelijkse boodschappen te doen. Wil je gaan funshoppen? Aalst, Gent en Brussel zijn niet ver weg.

Sportievelingen hebben voldoende mogelijkheden om zich uit te leven. De ligging is ideaal voor een gezin met kinderen. Haaltert heeft een mooi park waar het heerlijk vertoeven is. 

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkom, eet- en zithoek, berging en een toilet. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 496.770,74.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Haaltert voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.