€ 420.201,35 prijs excl. kosten

opp terrein479 m²

Nieuwbouwproject Haaltert (9450) - Vijverputstraat: Half open bebouwing - lot 2

Moderne nieuwbouw gelegen nabij het centrum van Haaltert en Kerksken. Goede verbinding met het openbaar vervoer. Bussen rijden onder meer vlot naar Aalst. Van het station Ede is er een rechtstreekse treinverbinding naar Brussel en Gent Sint-Pieters.

Het terrein is gelegen op 4,4 km van de oprit van de E40 te Erpe-Mere. Het centrum van Haaltert is 2 km verwijderd. Hier vind je voldoende mogelijkheden om de dagdagelijkse boodschappen te doen. Wil je gaan funshoppen? Aalst, Gent en Brussel zijn niet ver weg.

Sportievelingen hebben voldoende mogelijkheden om zich uit te leven. De ligging is ideaal voor een gezin met kinderen. Haaltert heeft een mooi park waar het heerlijk vertoeven is. Het is een complete gemeente, die steeds vele mogelijkheden te bieden heeft.

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkom, eet- en zithoek, berging en een toilet. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat. 

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken, in te vullen naar uw smaak): € 496.770,74.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Haaltert voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer uw bouwadviseur Luc via 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.