€ 406.279,98 prijs excl. kosten

opp terrein461 m²

Nieuwbouwproject Haaltert (9450) - Terlicht: Gesloten bebouwing - lot 1

Nieuw te bouwen gesloten bebouwing op mooi perceel bouwgrond. Oppervlakte perceel 461 m².

Ligging

Moderne nieuwbouw gelegen nabij het centrum van Haaltert en Kerksken. Gezien de ligging is er een vlotte verbinding naar de E40, centrum Aalst en Ninove. Het station van Haaltert geeft de mogelijkheid om naar Brussel te sporen zonder fileleed. De verschillende grootwarenhuizen in de onmiddellijke omgeving laten toe om boodschappen te doen op een ontspannen wijze. De sportievelingen komen zeker aan hun trekken in de sporthal Denderhoutem. Of een partijtje voetbal? Voldoende amateurclubs in de nabijheid.

Haaltert heeft een mooi park waar het heerlijk vertoeven is. Nadien kan je je dorst lessen in de verschillende cafés. Knort je maag? Er zijn voldoende eetgelegenheden. 

Gelijkvloers

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, bureauhoek, keuken, garage en een berging. Architectuur, indeling en afwerking op maat.

Verdieping

Het eerste ontwerp omvat nachthal, badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing. Architectuur en afwerking op maat.

Zolder

Zolder met mogelijkheden.

Energiezuinige woning

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exacte bepaling na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Prijs inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW: € 483.802,46.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Haaltert voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599 of vul het formulier contacteer ons in.