€ 412.670,29 prijs excl. kosten

opp terrein602 m²

Nieuwbouwproject Haaltert (9450) - Terlicht: Half open bebouwing - lot 2

Ligging

Moderne nieuwbouw gelegen nabij het centrum van Haaltert en Kerksken. Gezien de ligging is er een vlotte verbinding naar de E40, centrum Aalst en Ninove. Het station van Haaltert geeft de mogelijkheid om naar Brussel te sporen zonder fileleed.

De verschillende grootwarenhuizen in de onmiddellijke omgeving laten toe om boodschappen te doen op een ontspannen wijze. De sportievelingen komen zeker aan hun trekken in de sporthal Denderhoutem. Of een partijtje voetbal? Voldoende amateurclubs in de nabijheid.

Haaltert heeft een mooi park waar het heerlijk vertoeven is. Nadien kan je je dorst lessen in de verschillende cafés. Knort je maag? Er zijn voldoende eetgelegenheden. 

 

Woning

Het eerste ontwerp omvat inkomhal, toilet, eet- en zitruimte, bureauhoek, keuken en een berging. Op de verdieping zijn een nachthal, badkamer en 3 slaapkamers en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Indeling en afwerking op maat.

 

Energiezuinige woonst

Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

 

Prijs (incl. kosten)

Totaalprijs grond+woning bedraagt incl. alle kosten*: € 489.304,70.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

 

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject in Haaltert voor tijdens een persoonlijk gesprek. Graag lichten we u de mogelijkheden toe voor een ontwerp en afwerking op uw maat.

 

Meer informatie

Voor meer informatie of afspraak bel 0473/92.77.89 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.