€ 411.313,72 prijs excl. kosten

opp terrein489 m²

Nieuwbouwproject Buggenhout (9255) - Hanenstraat: Half open bebouwing - lot 2B

Dit prachtige perceel van 489 m² voor een mooie moderne woning ligt in het hartje van Buggenhout. Buggenhout is onder andere gekend omwille van het Buggenhout-bos, dat vele mogelijkheden biedt voor rustgevende wandelingen of fietstochten in het midden van de 'groene long' en heeft daarbovenop nog vele andere, sportieve opties. Daarnaast verwent de gemeente zijn inwoners ook nog met verenigingsleven en cultuur.

Buggenhout is het geografische middelpunt van Vlaanderen en geeft omwille van zijn ligging vlotte aansluiting naar Willebroek via de N17, naar Asse via de N47 en heeft een station gelegen op de spoorlijn Gent - Dendermonde - Mechelen. Met dit nieuwbouwproject kan u letterlijk en figuurlijk alle kanten uit.

Woning

Het eerste ontwerp omvat een inkomhal, toilet, open keuken, eet-, zithoek en een berging/wasplaats. Op de verdieping zijn een nachthal, 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Tot slot beschikt de woning over een ruime zolder met mogelijkheden. Uiteraard zijn planaanpassingen op uw maat steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer info en ontdek de mogelijkheden voor een indeling en afwerking op maat.

Energiezuinige woonst

Bij Qubo garanderen we steeds een energiezuinige woonst. Er wordt steeds gewerkt met solide en duurzame materialen van hoge kwaliteit om te voldoen aan de huidige energieregelgeving (EPB). Max. E30 - S28, afhankelijk van architectuur en exact te bepalen na blowerdoortest.

Prijs inclusief kosten

Totaalprijs grond+woning bedraagt inclusief alle kosten* (zonder keuken en vloerafwerking op de slaapkamers): € 486.020,19.

*Inclusief notariskosten, registratiekosten, ereloon architect en BTW.

Indien u reeds een eigendom bezit en die wenst te verkopen, kunt u de registratierechten die u toen betaald heeft, recupereren voor de aankoop van de nieuwe eigendom.

Betrouwbare bouwpartner

Qubo is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van kwaliteitsvolle woningen. Vakmanschap is één van onze fundamentele pijlers. We stellen u dan ook graag ons nieuwbouwproject te Buggenhout voor tijdens een persoonlijk gesprek. 

Meer informatie

Wenst u meer informatie of een afspraak? Contacteer onze bouwadviseur Jurgen via 0476/75.20.35 of 052/499.599. Of vul het formulier contacteer ons in.